Keramiek servies

Keramiek servies haalt die authentieke Spaanse sfeer naar jouw eettafel of restaurant. We hebben onder meer handgemaakte schalen en borden van aardewerk, waarbij je de keuze hebt uit diverse decoraties. Bekijk hier Spaans servies en bestel eenvoudig!

Filters
Keramiek servies

Keramiek servies: handgemaakt in Spanje

Ons keramiek servies, ook te beschrijven als aardewerk servies, is handgemaakt en beschilderd in Spanje. Daardoor is elk product uniek. De glazuurlaag op het aardewerk zorgt voor een glimmende afwerking. Bij het meeste Spaanse servies kun je kiezen uit verschillende fraaie decoraties. Geef bij het bestellen eenvoudig aan welke kleurvariant je wil hebben. Dit kan met het keuzemenu op de productpagina.

Authentieke sfeer met Spaans servies van keramiek

Misschien zoek je specifiek naar tapas servies. In Spanje zie je het vaak: van die prachtige gedecoreerde borden, schalen, kommen en bakjes op tafel. Je eten kan heerlijk zijn, maar het wordt nog lekkerder wanneer die authentieke Spaanse sfeer ook zichtbaar is. Krijg je al zin in Patatas Bravas, Jamon Iberico en Pincho Moruno?

Keramiek (gebakken klei) is een populair materiaal voor Spaans servies, maar ook hangpotten en andere bloempotten worden er van gemaakt. Keramiek servies heeft als voordeel dat het goed bestand is tegen hitte. Kijk echter wel uit met vrieskou, hier kan het materiaal niet goed tegen.

Spaans keramiek servies kopen

Is Spaans servies van aardewerk precies wat je zoekt? Het ziet er prachtig uit en geeft je de kans om gerechten op een mooie manier te presenteren. We hebben onder meer keramiek borden, kommen, bakjes en schalen. Bestel eenvoudig en betaal veilig met onder meer iDeal. Vragen? Natuurlijk kun je ons bellen of mailen. Wij verzenden met PostNL, producten zijn uit voorraad leverbaar. Wacht niet langer en bestel nu jouw Spaanse keramiek servies.