Terug

  • Uniek en exclusief
  • Handgeschilderde producten
  • 14 dagen bedenktijd

Hangpot keramiek

Voor een Spaanse hangpot van keramiek ben je hier aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een groot assortiment. Al deze hangende bloempotten zijn handgemaakt en geschilderd in Spanje. Kies nu je favoriete keramiek hangpot en bestel online!

Filters

Hangpot van keramiek uit Spanje

Elke hangpot van keramiek in ons aanbod wordt gemaakt in Spanje. De keramische potten zijn dan ook typerend voor het mediterrane land, waar je ze vaak ziet hangen. Niet alleen in tuinen, maar ook aan balkons. Als je ze thuis in de tuin ophangt, krijg je dan ook een sfeer die doet denken aan Spanje.

De hangende bloempotten van keramiek zijn handgemaakt. Daardoor is elk exemplaar uniek. Je kunt bij ons kiezen uit een enorm aanbod met de mooiste decoraties.

Keramiek hangpotten voor aan de muur of schutting

Je kunt een Spaanse hangpot van keramiek uitsluitend buiten gebruiken. Er is ruimte voor een haakje, zodat je ze simpel ophangt aan de schutting, het balkon of de balkonreling. Aan de onderzijde zit een gat voor de drainage. Dit voorkomt dat je planten en bloemen verdrinken na een zware regenbui. 

Een keramiek hangpot is uitstekend bestand tegen warmte, echter kun je de keramische potten in de winter beter naar binnen halen. Vorst kan namelijk voor schade zorgen. Welke planten je erin doet, mag je uiteraard helemaal zelf weten.

Hangpotten van keramiek online kopen

Wil je ook die heerlijke Spaanse sfeer zien in je tuin? Misschien doet het je denken aan vakanties in Zuid-Europa. Kies bij ons uit een groot aanbod van hangende bloempotten, handgemaakt in Spanje. Bel of mail gerust al je vragen hebt over deze producten. Geen hulp nodig? Koop hier dan je Spaanse hangpot van Keramiek!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box