Terug

  • Uniek en exclusief
  • Handgeschilderde producten
  • 14 dagen bedenktijd

Knoflookpot

Een mooie knoflookpot kopen doet u bij Hangpot.nl. Wij hebben prachtige exemplaren van keramiek, volledig handgemaakt in Spanje. Ontdek ons aanbod en bestel een knoflook bewaarpot online!

Filters

    Geen producten gevonden...

Knoflookpot van keramiek

Elke knoflookpot uit ons assortiment is gemaakt van eersteklas keramiek. De productie gebeurt nog volledig met de hand. Ook het schilderwerk is met de hand aangebracht. Daardoor is elk exemplaar uniek. Om de decoraties nog mooier uit de verf te laten komen, zijn de potten volledig geglazuurd.

Als de stijl van onze knoflook bewaarpotten, kun je jouw Spaans servies verder uitbreiden met bijvoorbeeld een tapasschaal, saladeschaal en kommen uit ons assortiment.

Knoflook bewaarpot: ook voor uien

Een knoflookpot is vanzelfsprekend speciaal ontworpen voor het bewaren van knoflook. Met name in Mediterrane keukens is knoflook van groot belang. Het zal je dan ook niet verbazen dat je deze potten vindt tussen ons aanbod van keramiek servies uit Spanje.

Niet alleen zijn onze aardewerk knoflookpotten donker van binnen, ook zitten er ventilatiegaten in. Daardoor ontstaat er een perfect klimaat voor het bewaren van uw knoflook. Deze potten zijn daarnaast geschikt voor het bewaren van uien. Je kunt dus ook spreken van een uienpot.

Een aardewerk knoflookpot online bestellen

Onze prachtige knoflook bewaarpotten kunnen gewoon in de vaatwasser. Het is wel belangrijk om te weten dat keramiek niet goed bestand is tegen vorst. Plaats zo’n pot dus niet in de vriezer en ook niet buiten als het vriest. Een keuze gemaakt? Bestel dan eenvoudig online. Onze exclusieve producten uit Spanje worden snel verzonden.

Als u vragen heeft, kunt u natuurlijk contact opnemen met de klantenservice. We helpen u graag bij het uitkiezen en bestellen van een knoflookpot!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box