Terug

  • Uniek en exclusief
  • Handgeschilderde producten
  • 14 dagen bedenktijd

Sauskom

Wilt u een prachtige sauskom van keramiek kopen? Onze sauskommetjes zijn handgemaakt en ontzettend kleurrijk. Wij bieden de keramieken kommen in met verschillende designs. Bestel hier!

Filters

Een sauskom van keramiek

Bent u op zoek naar een sauskom van keramiek? Hangpot heeft diverse handgemaakte kleine kommetjes met prachtige Spaans beschilderde designs. Door de glazuurlaag op de keramieken kom krijgt deze een glimmende afwerking. Perfect voor een avondje tapas of voor een kleurrijke tafel!

De keramieken producten in ons assortiment zijn:

  • Handgemaakt en geschilderd in Spanje
  • Voorzien van unieke designs
  • In Spaanse stijl gedecoreerd
  • Perfect voor een kleurrijke tafel

Ook vindt u bij Hangpot.nl van dit authentieke Spaanse aardewerk diverse saladeschalen, knoflookpotten, een tappasschaal en nog veel meer!

Keramieken kom voor al uw sausjes

Naast de prachtige designs en de authentieke Spaanse stijl van het keramische servies, is een sauskom van keramiek van hoge kwaliteit. Ze hebben een lange levensduur en zijn goed bestand tegen hitte. Het materiaal kan alleen niet zo goed tegen vorst, dus kunt u ze beter niet in de vriezer neerzetten.

Dit product is daarbij makkelijk in gebruik en eenvoudig schoon te maken. U kunt de kom namelijk gewoon in de vaatwasser zetten, zonder deze te beschadigen. Zo behoudt u de prachtige Spaanse decoraties van de sauskom en gaat deze lang mee.

In Spanje handgemaakt: deze sauskom kopen?

Wilt u ook graag zo’n kleurrijke sauskom voor een avondje tapas? Of past een keramieken kom gewoon perfect bij uw servies? Dan kunt u de kleine kommetjes eenvoudig bestellen bij Hangpot.nl. Daarbij profiteert u bij ons van een snelle levering, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw nieuwe handgemaakte en authentieke kom.

Heeft u nog vragen over ons keramieken servies of over andere producten? Neem in dat geval contact op met onze klantenservice. Onze experts helpen u graag verder en beantwoorden al uw vragen over de sauskom van keramiek!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box