Terug

  • Uniek en exclusief
  • Handgeschilderde producten
  • 14 dagen bedenktijd

Spaanse bloempot

Een Spaanse bloempot van keramiek geeft je tuin een Zuid-Europese uitstraling. Wij hebben diverse exemplaren te koop, allemaal handgemaakt en geschilderd in Spanje. Kies je favoriet en bestel je bloempot van keramiek uit Spanje hier!

Filters

Handgemaakte Spaanse bloempot van keramiek

Een Spaanse bloempot kopen van keramiek, om die vervolgens in de tuin of op het balkon te plaatsen? Goed idee. Deze bloempotten hebben die prachtige uitstraling die doet denken aan Ibiza, Andalusië, Catalonië en andere Spaans streken. Wanneer je een jaartje niet op vakantie gaat, haal je met zo'n bloempot toch de Spaanse sfeer in huis. Of in de tuin, om precies te zijn.

Elke keramiek bloempot handgemaakt in Spanje, net als onze hangpotten van keramiek. Daardoor is elke bloempot uniek, en kun je dus ook kleine verschillen zien tussen exemplaren.

Geglazuurde keramiek bloempot

Wanneer je een Spaanse bloempot van keramiek bestelt, kun je kiezen uit diverse decoraties. Stuk voor stuk zijn ze vrolijk, kleurrijk en bovenal Spaans! Zowel de binnen- als buitenzijde is voorzien van een glazuurlaag, wat zorgt voor een glimmende look. Aan de onderkant zit een opening, die er voor de drainage zit.

Keramiek is goed bestand tegen de warme zomerse dagen in Nederland en België. Niet voor niets wordt keramiek veel gebruikt in Spanje. Het is echter wel verstandig om de bloempotten in het najaar naar binnen te halen, want vorst kan schade aanrichten.

Spaanse bloempot kopen

Wil je ook één of meerdere keramiek bloempotten in je huis? Met onze Spaanse producten kies je voor iets wat echt opvalt. Heb je vragen? Onze klantenservice helpt je graag met het vinden van het juiste exemplaar, maar ook voor andere tips kun je bij ons terecht. Bel tijdens openingstijden of stuur een mail. Indien je geen verdere hulp nodig hebt, kun je hier direct je Spaans bloempot kopen!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box