• Uniek en exclusief
  • Handgeschilderde producten
  • 14 dagen bedenktijd

Hangpotten van Hangpot.nlHangpotten van de Hangpot.nl

Handgemaakt in Spanje: keramiek hangpotten en serviesUnieke, exclusieve handgeschilderde hangpotten en servies

De hangpotten die wij aanraden

Ontdek onze handgemaakte hangpotten uit Spanje!

De nieuwste hangpotten en meer

Benieuwd wat er recentelijk is binnengekomen? Hieronder vindt u de nieuwste producten uit het assortiment.

Mediterrane sfeer met een Spaanse hangpot

Veel tuinliefhebbers kiezen voor de hangpot. Dit doen ze vanwege de functionaliteit en omdat zo'n bloempot de tuin veel fraaier maakt. In ons assortiment vind je hangende bloempotten voor buiten met fraaie decoraties, handgemaakt in Spanje.

Zo'n hangpot van keramiek is ideaal om ruimte te besparen, want je bloemen en planten komen aan de schuur of schutting te hangen. Het is niet langer nodig om het vliegtuig te pakken, want jouw eigen tuin krijgt die heerlijke mediterrane uitstraling. Je kunt ook kiezen voor een fraaie Spaanse bloempot. Bekijk alle opties en koop je hangpotten eenvoudig online!

Hangpotten kopen voor buiten

Elke hangpot uit ons assortiment is gemaakt voor buitengebruik. Aan de onderkant zit een opening voor de drainage, waardoor gebruik binnen niet aan te raden is. Je kunt een hangende bloempot eenvoudig aan een haakje ophangen, bijvoorbeeld aan de schutting of buitenmuur. De potten zijn voorgevormd om te blijven hangen aan het haakje. 

Het grote voordeel van een hangende plantenpot is natuurlijk dat je ruimte bespaart. Je houdt de grond, bijvoorbeeld het terras, volledig vrij van potten met planten. Potjes die buiten aan de muur hangen beperken niet of nauwelijks je bewegingsvrijheid. Juist daarom zijn ze ook bijzonder geschikt voor gebruik op het balkon. We zetten de belangrijkste voordelen van onze hangpotten op een rij:

  • Perfect voor gebruik buiten in de tuin of op het balkon
  • Bespaart ruimte
  • Geschikt voor talloze bloemen en planten
  • Handgemaakt in Spanje
  • Keuze uit een groot aantal kleurrijke ontwerpen

Handgemaakte hangbloempotten uit Spanje

Hangpotten zijn praktisch, maar de exemplaren uit ons assortiment bestel je met name omdat ze ook heel mooi zijn. Waarschijnlijk heb je ze in Mediterrane landen, waaronder met name Spanje, vaak aan de muren zien hangen. Denk maar eens terug aan je vakanties in Andalusië, de Costa Brava en andere prachtige streken. 

Dezelfde sfeer kun je nu thuis in de tuin creëren. Welke hangpot voor buiten je ook kiest, elk model is handgemaakt en geschilderd en geglazuurd in Spanje. Elk product is dus ook uniek. We hebben de mooiste decoraties en kleuren. Van zwart tot blauw en van rood tot geel.

De plantenpotten zijn gemaakt van keramiek. Dit materiaal bestaat uit gebakken klei. Het is sterk, slijtvast, kan goed tegen warmte en ook nog duurzaam. Niet voor niet is het ook goed materiaal voor Spaans servies, dat we daarom ook in het assortiment hebben opgenomen. Een mooie aanvulling naast de uitgebreide collectie hangpotten!

Voor de mooiste planten en bloemen

Welke bloemen of planten je in hangpotten plant, mag je natuurlijk helemaal zelf weten. Onze klanten plaatsen er graag viooltjes in, maar ook de begonia, de Spaanse margriet en talloze hangplanten zijn geliefd. Het is maar net wat jij mooi vindt. Planten zijn makkelijk te onderhouden, omdat overtollig water afgevoerd wordt aan de onderkant van de bloempot.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met kou in de winter. We adviseren je om de hangende plantenpotten niet in de tuin of het balkon te laten hangen in de winter, omdat het keramiek niet goed bestand is tegen vrieskou. Eventueel kun je de hangpotten binnen een mooie plek geven.

Geef een hangpot cadeau

Zoekt u een origineel cadeau voor vrienden of familie? Een fraai gekleurde hangpot is natuurlijk een leuk idee. En omdat onze hangpotten uniek zijn, geeft u ook nog een cadeau dat echt speciaal is.

Als alternatief voor bloempotten kunt u ook een ander artikel uit ons assortiment geven. Ga bijvoorbeeld voor ons Spaans servies van keramiek. Voor de duidelijkheid: weggeven is leuk, maar één van de artikelen voor uzelf bestellen is natuurlijk minstens net zo leuk!

Online een mooie hangpot kopen

Hangpot.nl heeft een uitgebreid assortiment met prachtige producten. Wil je jouw tuin of balkon ook opsieren met deze prachtige hangpotten, die je kunt voorzien van een plant of bloemen naar keuze? Dat begrijpen we, want de fraaie designs zijn een lust voor het oog. 

Dankzij de grote vraag voor onze producten, blijven we het assortiment van Hangpot.nl voortdurend aanvullen. Zo ben je ook in de toekomst verzekerd van unieke hangende plantenpotten voor buiten. Steeds weer verschijnen er exemplaren met nieuwe decoraties, wat goed is voor de afwisseling.

Heb je vragen over onze unieke producten? Neem dan even contact op. Of bestel direct online, dan zorgen wij voor een snelle levering met PostNL. Maak direct je keuze en koop een hangpot online!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box